Opleiding Zoutelektrolyse - NL

Registrations are closed

Ontdek de eigenschappen en basisprincipes van zoutelektrolyse! U leert hoe u de werking en voor- en nadelen van het zoutelektrolyse proces kan uitleggen aan uw klanten.

Wij zullen het ook hebben over de functies en technische kenmerken van de Kripsol KLX zoutelektrolyse en bespreken de meest voorkomende ingrepen.

De cursus duurt één voormiddag en wordt gegeven door een Kripsol-technicus. De theoretische opleiding wordt gecombineerd met praktische oefeningen voor het opstellen van het toestel en het aansluiten op de Kripsol-frequentiepomp. Ook de meest voorkomende ingrepen worden behandeld.

U leert hoe u een zoutelektrolyse apparaat kunt installeren en repareren. Maar ook hoe u het kan presenteren aan uw klanten ! 


Programma : 

13h30 - 14h00 : Ontvangst / Introductie 

14h - 15h : Technische en commerciële opleiding omtrent zoutelektrolyse 

15h - 16h : De 3 belangrijkste producten van het merk Kripsol en hun combinaties

16h30 - 17h : Vragen en antwoorden


De prijs voor deelname aan deze opleiding bedraagt 50€ excl. BTW per deelnemer. Dit bedrag kan worden omgezet in een kortingsbon. Deze bon kan u op de dag van de opleiding gebruiken voor de aankoop van al het materiaal dat in de opleiding werd vermeld.

 

Wij zijn vanaf nu ook een erkend "Constructiv" centrum. Concreet betekent dit dat een sectorale tegemoetkoming van 15 euro per uur kan worden verkregen in de loonkost van de uren die worden besteed aan de opleiding van werknemers. Aarzel niet om contact op te nemen met uw regionaal Constructiv-kantoor voor de exacte voorwaarden !

Date et heure
mardi
9 novembre 2021
13:30 17:00 Europe/Brussels
Lieu

Srl T.E.P. / AllForPools

Avenue Zénobe Gramme 25
1300 Wavre
Belgique
+32 (0)10.24.39.29
info@allforpools.be
Obtenez la direction
Organisé par

Srl T.E.P. / AllForPools

+32 (0)10.24.39.29
info@allforpools.be
PARTAGER

Découvrez ce que les gens voient et disent à propos de cet événement et rejoignez la conversation.